neticle olvasóterem

Ismerje meg a legizgalmasabb projektjeinket oktatóanyagok és esettanulmányok által! Az alábbi elemzéseknek köszönhetően gyorsan megértheti, hogyan lehet hatalmas adatmennyiségekből előremutató, hasznos insightokat kapni a Neticle segítségével – akár perceken belül.

Grafikon a mobilgyártók megítéléséről
Oktatóanyag HU
Mobilgyártók megítélése a magyar weben

Mutatunk egy rövid példát arról, hogy is néz ki nálunk egy elemzés. Megmutatjuk többek között azt is, hogy mit is jelent piacvezetőnek lenni a weben, illetve hogyan azonosíthatók a trendek.

Grafikon
Oktatóanyag HU
Első menstruáció, első magömlés, első csók, első szerelem, első szex

A Hintalovon Gyermekjogi Alapítvánnyal közös kutatásunkban olyan keresőszavakkal indultunk a gyerekek nyomába a weben, amelyekre minden fiatalkorú kíváncsi: mi várható az első menstruáció vagy éppen az első magömlés alkalmával, illetve milyen az első csók, az első szerelem vagy az első szex.

Véleményárfolyam ábra a tanulmányból.
Tanulmány HU EN
Három valós ügyfél probléma és megoldásaink a bank szektorból

Bemutatunk három valós ügyfél problémát és megoldási csomagjainkat: hogyan lehet gyorsan válaszolni a bankokkal kapcsolatos, a közösségi médiában felmerülő problémákra és kérdésekre; hogyan lehet hatékonyan monitorozni a konkurenciát; és hogyan lehet az ügyfelektől érkező benyomásokra kommunikációs kampányt építeni.

neticle étteremmarketing esttanulmány illusztráció
Tanulmány HU
Étteremmarketing – ínycsiklandó insightok

Egy igazán ínycsiklandó kutatás keretein belül megnéztük, miért is érdemes építeni a vendégek visszajelzéseire, hogyan érdemes pozicionálni magunkat vagy miért is érdemes a konkurenciát monitorozni – mindezt olyan éttermek példáin keresztül mint a Jamie’s Italian, a Trattoria Pomo D’oro vagy a Vapiano.

Card image cap
Tanulmány EN
Vajon ártott az Intel mikroprocesszorok sérülékenysége a brand megítélésének?

Olvassa el bemutató elemzésünket, amiben megvizsgáljuk az Intel mikroprocesszorok sérülékenységével kapcsolatos fogyasztói visszajelzéseket, és összevetjük egy konkurens gyártó CPU-inak feedbackjeivel. Hogy kiével, és mik a különbségek, megtudhatja rövid elemzésünkből.